Luotettava yhteistyökumppanivuodesta 1972

Kamarco Ltd Oy

Oy Kamarco Ltd on vuonna 1972 perustettu kansainvälinen perheyritys. Toimintamme perustuu tuotteidemme korkeaan laatuun, asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämiseen, moderneihin valmistusmenetelmiin sekä nopeisiin toimituksiin. Toiminnassamme keskitymme putkieristeiden, PVC–päällysteiden, kulmakappaleiden ja asennustarvikkeiden myyntiin ja valmistukseen. Pääasiallisina markkina-alueinamme ovat Skandinavia ja Baltia, sekä Keski- ja Itä-Eurooppa.

Uusi, moderni toimistomme sijaitsee Helsingin Kaisaniemessä, ja nykyaikaiset tuotantotilamme ja varastomme Virossa Tallinnan kaupungissa. Yhteistyömme kansainvälisten ja luotettavien kuljetusyhtiöiden kanssa mahdollistaa nopeat ja tehokkaat tavarantoimitukset asiakkaillemme toimialueillamme. Näin saamme tarjottua sekä jälleenmyyjistä että loppukäyttäjistä koostuvalle asiakaskunnallemme mahdollisimman sujuvan palvelukokemuksen.

Yritystoimintamme kantavina arvoina pidämme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tarpeiden ja liiketoiminnan ymmärtämystä, kustannustehokkuutta sekä erinomaisten vuorovaikutussuhteiden ylläpitoa. Arvostamme asiakkaitamme, ja näin ollen korostamme toiminnassamme aina asiakkaan yksilöllistä palvelua.