Luotettava yhteistyökumppanivuodesta 1972

Tarvikkeet

Tuoteperheestämme löytyvät juuri esee-päällysteelle ja kulmakappaleille tarkoitetut asennustarvikkeet jotka viimeistelevät nopean ja siistin asennuksen sekä antavat kauniin yksityiskohtaisen lopputuloksen.

Päätyhelat

Päätyheloina käytettävät mansetit ovat saatavissa meiltä useissa eri väreissä ja eri eristyspaksuuksille sopivina. Perinteisten mansettien lisäksi meiltä löytyvät myös modernin tyylikkäät moniväriset ja nykyaikaiset PVC-valmisteiset päätyhelat.
Niitit ja Naskalit

Päällysteen kiinnityksen helpon ja vaivattoman sujumisen varmistavat tarjoamamme naskalit ja niitit. Valikoimastamme löydät sekä kulma- että suoramalliset naskalit, sekä niitit harmaina ja valkoisina.
PVC-teippi

Kun päällysteen saumaukselta vaaditaan erityistä tiiviyttä ja pitoa, voidaan asennus viimeistellä päällysteen värisellä PVC-teipillä. Kattava valikoimamme sisältää sekä reunasuojuksellisia että -suojattomia teippejä laajalla valikoimalla erilaisia leveyksiä. PVC-teippien väritys täydentää päällystevalikoimamme väritystä, jolloin jokaiselle päällysteelle on myös löydettävissä sävyyn sopiva PVC-teippi.
Poly-teippi

Poly-teippimme on valmistettu alumiinilla päällystetystä ristikkäin punotusta polypropyleenikalvosta, joka tekee teipistä erinomaisesti soveltuvan esimerkiksi eristysmateriaalien liimaukseen ja tiivistämiseen. Teippejä valikoimassamme on kahta eri leveyttä, 50 mm ja 75 mm. Suuremman leveyden 75 millimetrin teippi on omiaan esimerkiksi esee-teippauskoneeseemme.
Essee-teippauskone

Asentajan vyöhön kiinnitettävissä oleva 75 millimetrin teippauskone suoraviivaistaa asentajan työskentelyä. Koneen avulla teipin säilytys, käyttö ja katkaisu helpottuvat, sillä konetta voi käyttää vaikka yhdellä kädellä. Teippauskoneen tuotepakettiin tarjoamme myös laadukkaan nahkavyön, jonka avulla asentaja saa kiinnitettyä teippauskoneen vaivattomasti esimerkiksi vyötärölleen.
Päällysteen leikkauskone

Täsmällistä ja tarkkaa leikkausjälkeä sekä kustannustehokkuutta arvostavan asiakkaan on syytä tutustua kevyeen ja helposti liikuteltavaan PVC-päällysteen leikkuriimme. Leikkauskone on mitoitettu 1200 mm:n päällysterullalle, ja pakettiin sisältyvät myös teline, mittausväline ja terävä leikkausterä. Leikkuri on pakattu helposti kulkeutuvaan pakkaukseen, ja itse leikkuria on kätevä siirrellä sekä asiakkaan tilojen, että eri työkohteiden välillä. Asiakkaan kustannukset laskevat kohisten tämän työvälineen avulla!

Päällysteen leikkurin

Uusi mukaan kulkeva kevyt omilla jaloillaan seisova pöytämallinen päällysteen leikkuri!

leikuuleveyksille 1000mm, 1200mm ja 1400mm

Otahan yhteyttä ja tiedustele myös muita tarvikkeitamme!